Verzenden

Wij verzenden enkel naar adressen in Nederland. Bestellingen boven de 100,- worden gratis verzonden, bij bestellingen onder de € 100,- worden de tarieven van PostNL gehanteerd.

Wij verzenden met de pakketservice van PostNL. Indien je een artikel wilt terugsturen wordt er verwacht dat je dit bij een PostNL punt doet en kiest voor Track&Trace of aangetekend verzenden. Het risico van retourneren is voor rekening van de koper. Wij raden aangetekend verzenden aan.


Ruilen & retourneren

Hoe werkt het retourneren?

Vul het retourformulier in en kies 1 van de 2 retourmanieren.

Mocht het artikel niet aan je verwachting voldoen, dan kan je het maximaal 14 dagen na leverdatum retourneren. Het bijgevoegde retourformulier dien je volledig ingevuld bij de retourzending toe te voegen waarbij duidelijk aangegeven is welk artikel je waarom wil retourneren. Beschik je niet meer over het retourformulier? Neem dan met ons op of download het Algemeen Herroepingsformulier.

Er zijn twee manieren om je bestelling te retourneren:

  • 1. Gratis retour brengen in onze winkel.
  • 2. Meest gekozen methode: Je kunt het pakket wegbrengen bij een PostNL punt binnen Nederland.

Je kunt je pakket gemakkelijk retourneren via een PostNL punt. Zorg dat je ons adres vermeldt op het pakket en het retourformulier volledig ingevuld hebt toegevoegd in het pakket.

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:

 • Zorg dat je de artikelen altijd terug stopt in dezelfde verpakking/hetzelfde plastic zakje als waar je het uit gehaald hebt.
 • Geef je je pakket af bij PostNL en zorg dat het retouradres duidelijk zichtbaar is en het pakket stevig is ingepakt.

Na ontvangst en controle van de retourzending wordt de terugbetaling verwerkt op dezelfde wijze als waar de bestelling mee betaald is.
Binnen +/- 5 werkdagen na ontvangst van jouw retour kan je de terugbetaling verwachten.


Ruilen?

Indien je hebt aangegeven dat je een artikel wilt omruilen, zullen wij indien voorradig een nieuwe maat/kleur toesturen.

De artikelen moeten in de originele verpakking of een andere gelijkwaardige, stevige verpakking worden geretourneerd. De gemaakte verzendkosten zijn voor je eigen rekening. De verzendkosten voor het daaropvolgend nieuw opgestuurde artikel zijn voor ons. Het risico van het retourneren is voor rekening van de koper.

De artikelen worden niet teruggenomen indien het artikel:

  • Beschadigd is of slijtage vertoont.
  • Gedragen is (buiten het normale passen om).
  • Je hebt getracht een gebrek te herstellen.
  • De gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.